Smjernice i upute za pisanje upita za ponudu

Najbolji način da vam izradimo ponudu za vaš namještaj je da se naručite za termin i posjetite naš salon. Sa sobom ponesete mjere, prostora, instalacija i fotografije trenutnog stanja. Ako želite da vam izradimo ponudu putem maila pročitajte sljedeći tekst i pošaljite tražene informacije. Bez svih traženih informacija sa popisa NE MOŽEMO poslati ponudu!

Kako bismo izradili okvirnu ponudu za Vaš namještaj po mjeri te izračunali cijene za različite varijante i materijale, neophodne su nam minimalno sljedeće informacije:

Za početak, trebamo nacrt izgleda Vašeg namještaja kako ga vi zamišljate. Skicu ako nemate nacrt (može i jednostavna prostoručna).

Fotografije trenutnog stanja prostora.

Mjere prostora u koji će namještaj biti smješten (širina, visina i dubina predviđenog prostora)

Ugradbeni ormar:
1. Dali je smješten od poda do stropa i od zida do zida ili je potrebno jednu ili obje bočne strane zatvarati sa maskom u slučaju ako je prostor širi od ormara.
2. Želite li klizna ili okretna vrata.
3. Od kojih vrsta materijala i završne obrade trebaju biti vrata i vidljive stranice.
4. Ako želite kombinaciju više vrsta materijala i boja obvezno navesti kojih(iveral,mdf,staklo,ogledalo…) i priložiti primjer željenog izgleda.
5. Ako u prostoru postoje nekakve instalacije npr. cijevi od centralnog grijanja ili gradskog plina obvezno poslati fotografiju istih.

Kuhinja:
1. Na nacrtu ili skici uz mjere prostora označiti mjere i položaj instalacija (odvod i dovod vode, utičnice, odvod zraka za napu, dovod plina)
2. Od kojih vrsta materijala i završne obrade trebaju biti vrata i vidljive stranice. (Iveral,mdf,puno drvo…obrade mat,sjaj,visoki sjaj…)
3. Ako želite kombinaciju više vrsta materijala i boja obvezno navesti kojih(iveral,mdf,staklo,ogledalo…) i priložiti primjer željenog izgleda.

Za ostali namještaj koji bi željeli da vam izradimo (dnevne-spavaće-dječje sobe,krevete,stolove,komode,vitrine i ostalo)trebate također priložiti primjer izgleda sa mjerama i željene materijale od kojih da namještaj bude izrađen.

Obvezno navesti Vaše ime i prezime, kontakt broj, mail adresu i grad ili ­mjesto za koje Vam treba namještaj.

Kontakt forma

    Kako do nas!