Opći uvjeti poslovanja

Internet stranice www.stolar-interijeri.hr su u vlasništvu obrta Stolar Interijeri.

Obrt Stolar Interijeri se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Obrt Stolar Interijeri zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave, o čemu će korisnik biti obaviješten e- mailom. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.
Obrt Stolar Interijeri nastoji da informacije o svim proizvodima na internet stranicama www.stolar-interijeri.hr budu točne i ažurne, ali se ograđuje od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.
Obrt Stolar Interijeri ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili dijelova. Fotografije i prikazi na ovim stranicama i stranicama partnera ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda.

Narudžba

Svaki korisnik može kupovati proizvode iz ponude prikazane na internetskim stranicama www.stolar-interijeri.hr. Kupoprodajni ugovor između korisnika i Obrta Stolar Interijeri postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje RH.
Obrt Stolar Interijeri se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, Obrt Stolar Interijeri će kontaktirati korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda
Obrt Stolar Interijeri će izvršiti povrat novčanih sredstava.

Cijene proizvoda i dostav

Sve navedene cijene izražene su u Hrvatskim kunama i sadrže obračunatu zakonski propisanu stopu PDV-a.

Cijene za specijalne proizvode, proizvode na akciji, sniženja, te druge popuste vrijede do isteka roka koji može, ali i ne mora biti naveden na samoj stranici, do isteka zaliha ili do roka koji Obrt Stolar Interijeri sam odluči da će trajati, bez obavijesti na web stranicama.

Dostava

Dostava se obavlja putem naših dostavnih vozila u roku (1-14 radna dana ovisno o proizvodu).

Dostava unutar Istraske Županije  je besplatna, što je jasno naznačeno prilikom kupnje.

Načini plaćanja

Naručene proizvode korisnik može platiti putem virmana (opća uplatnica ili internet bankarstvo)
Ukoliko korisnik odabere plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, na njegovu e-mail adresu bit će poslana potvrda narudžbe te podaci potrebni pri uplati. Naručeni proizvodi se dostavljaju korisniku po verificiranju uplate a u skladu s uvjetima dostave.

Reklamacije

Od dijela ili kompletne narudžbe na internet stranicama www.stolar-interijeri.hr možete odustati u bilo kojem trenutku, ako nas o tome obavijestite (e-mail porukom, ili pismenom obavijesti putem faksa.) U skladu sa zakonom RH možete odustati od kompletne ili dijela narudžbe i do 14 dana od dana preuzimanja paketa.
Ako nas u tom razdoblju obavijestite pismeno (na naš e-mail: info@stolar-interijeri.hr, ili broj: Tel 052/356-049o vašem odustajanju od dijela ili cijele narudžbe, te ukoliko nam vratite, o vašem trošku isporučene proizvode u naše sjedište, mi ćemo vam vratiti vašu uplatu za proizvode koje ste nam vratili. Proizvodi moraju biti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, originalno zapakirani. Uz to moraju biti popraćeni originalnim dokumentima o kupnji (dostavnica, račun). Račun je uvjet za povrat novca te bez njega povrat novca nije moguć.
Proizvode nam nikako ne vraćajte pouzećem!
Povrat uplaćenih novčanih sredstava za vraćene proizvode, ukoliko ste se pridržavali svih gore navedenih uputa, izvršiti ćemo doznakom na vaš račun u roku od 15 dana od primitka uredno vraćenih proizvoda. Ne možemo, na žalost, prihvatiti jednostrani raskid ugovora o kupnji ukoliko se ne biste pridržavali prethodno navedenih uvjeta. U tom slučaju bi vam vraćene proizvode ponovno dostavili na vaš trošak.
Zadržavamo pravo odustajanja od prodaje odn. poništenja dijela ili cijele narudžbe, uz pismenu obavijest kupcu, u slijedećim slučajevima:
– kada bi se naručeni proizvod prestao proizvoditi ili prodavati;
– kada bi došlo do značajnih promjena uvjeta dobave;

Online rješavanje sporova

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.
Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Dodatne napomene

Obrt Stolar Interijeri zadržava pravo trenutno s popisa korisnika brisati one korisnike koji bi kršili ova pravila i uvjete ili na neki drugi način usporavali ili ometali rad stranica te poduzeti odgovarajuće mjere protiv takvih korisnika.
Obrt Stolar Interijerine odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati radi prekida dostupnosti ili grešaka u djelovanju web stranica.
Uvjeti i odnosi između korisnika i Obrta Stolar Interijeri podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora, stranke će pokušati spor riješiti mirnim putem, a ukoliko to nije moguće, nadležan je sud u Puli.

Stolar Interijeri
VL. Matteo Vesel
OIB 47946471128
Ulica Giuseppea Trombe – Via Giuseppe Tromba 89F
52204 Šišan
Mob 098/694-617
Mob 098/198-1578
E-mail interijeri.stolar@gmail.com

Log datoteke
IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Linkovi
Ove Internet stranice sadrže linkove na druge Internet stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako  Obrt Stolar Interijeri ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim Internet stranicama. Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake Internet stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.

Poveznice na društvene mreže
Web stranica www.stolar-interijeri.hr može uključivati poveznice (tzv. link) na društvene mreže kojima upravlja.
Zbog prirode globalne mreže tvrtka Obrt Stolar Interijeri jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s navedenim pravilima isključivo za društvene mreže kojima upravlja, a ne i za treće osobe.

Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.
Komentari koje ostavljaju korisnici našega portala na web stranici ili na našem Facebook profilu u potpunosti pripadaju samim korisnicima. Vlasnici web stranice i našeg Facebook profila nemaju nikakvu odgovornost prema trećim osobama ukoliko dođe do neke povrede treće osobe putem objavljenih komentara korisnika.
Stavovi koji su objavljeni u nekim tekstovima od korisnika web stranica nisu nužno stavovi vlasnika web stranice kao ni autora ili administratora web stranice. Komentirati mogu svi posjetitelji web stranice koja je spojena sa našim Facebook profilom, a autor komentara snosi svu odgovornost za ono što je komentirao.

Internetsko praćenje
Ova web stranica koristi servis treće strane Google Analytics koji se koristi za praćenje posjetitelja na našoj web stranici. Pomoću tog servisa analizira se korištenje web stranice, te se prikupljaju podaci o posjećenosti, upotrebi određenih stranica, aplikacija, te se na temelju prikupljenih podataka rade izvješća kako bi se poboljšao rad same web stranice i i kako bi se korisnicima omogućio lakše korištenje naše web stranice. Servis Google-a, Google Analytics skraćuje vašu IP adresu u državama članicama Europske unije, te se ta IP adresa koristi isključivo u praćenju posjećenosti i navika na našoj web stranici, te se usluge tog servisa ne povezuju sa drugim podacima Google-a. Ukoliko želite, možete odbiti ova prikupljanja podataka i pohranjivanja tako što ćete posjetiti ovaj link te preuzeti deaktivaciju.
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en